Avoimet työpaikat - Myyntipäällikkö

10.09.2019

DialOk Communications Finland Oy on luotettava kotimainen tavoitettavuusratkaisujen toimittaja. Olemme osa
SFG-konsernia ja toimimme koko Suomen alueella. Vastauskeskuksemme sijaitsevat Oulussa, Turussa, Joensuussa ja Kuhmossa. Olemme yksi alan johtavista toimijoista ja asiakasmäärämme on Suomen suurimpia. Jos haluat olla tuottamassa asiakkaillemme laadukasta ja yksilöllistä palvelua ja sinulla on kyky rakentaa positiivisia asiakaskokemuksia, saatat olla etsimämme.

Työtehtäväsi keskittyy uusien asiakkuuksien hankintaan ja niiden hoitamiseen. Tuotesalkkusi sisältää alan parhaat ratkaisut yritysten asiakaspalvelun ja kommunikaatiotarpeiden hoitamiseen. Tärkein kohderyhmäsi ovat pääkaupunkiseudulla toimivat isot ja keskisuuret yritykset. Olet energinen ja positiivinen ratkaisumyynnin osaaja. Työskentelytapaasi kuvaa itsenäisyys, määrätietoisuus ja periksiantamaton halu onnistua. Osaat esittää asioita selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
Alan kokemus ja sujuva englanninkielen taito ovat plussaa. Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan lisäksi motivoivan bonusjärjestelmän sekä konsernin kilpailukykyiset edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 23.9.2019 mennessä osoitteeseen risto.apell@dialok.fi
Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta Lisätietoja tehtävästä antaa aamupäivisin klo 8-11
liiketoimintajohtaja Risto Apell, 044-7363110.