Palvelut

Ulkoistetun asiakaspalvelun, puhelinvaihteen ja back office -töiden ratkaisut

DialOk tuo asiakaskohtaamisiin ratkaisukeskeisyyttä, nopeutta ja laatua. Toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys - keskiössä on asiakaskokemus, jolla ylläpidetään sekä parannetaan asiakasyrityksen tuottavuutta ja brändiä. Asiakkaiden palvelukokemustottumukset ja -vaatimukset ovat vuosien varrella muuttuneet - DialOk on ollut mukana trendien kehityksessä kohti ympärivuorokautista, monikanavaista ja myynnillisen palvelevaa call center -toimintaa. 

DialOk tarjoaa joustavat ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksesi asiakaspalveluun , puhelinvaihteeseen sekä toimiston rutiinitöihin eli back officeen . Brändi-imagoasi ja asiakaspolkuasi täydentää asiakaskokemuksen mittaaminen .

Palvelujen ulkoistaminen tarjoaa yrityksellesi helpon tavan parantaa palveluidesi tavoitettavuutta, tehokkuutta sekä tuottavuutta. Voit käyttää palveluitamme oman asiakaspalvelusi rinnalla tai ulkoistaa asiakaspalvelun tai vaihteenhoidon kokonaan meille. Kumppanuuden sujuvuuden varmistavat omat Customer Success Managerimme. 

Kustannustehokas, joustava ja luotettava

600 suomalaista ja kansainvälistä asiakasyritystä luottaa palveluihimme. Yhteistyökumppaneitamme ovat teleoperaattorit sekä järjestelmä- ja teleratkaisuja tuottavat yritykset, joiden kanssa teemme jatkuvaa palveluiden kehitystyötä.

Asiakkaita palvelevat yrityksesi tarpeisiin koulutetut ammattilaiset. Palvelun saat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tarvittaessa 24/7. Rakennamme henkilöstömme ammattitaitoa huolellisella asiakasperehdytyksellä sekä säännöllisellä koulutuksella. Ylläpidämme yrityksesi näköistä yhteistyötä raportoiden ja kehittäen palvelukokonaisuuksia räätälöiden ne tarpeisiisi. 

Saapuvien puheluiden vastausaika on keskimäärin alle 10 sekuntia toimistoaikana. Monipuoliset raportit auttavat sinua seuraamaan asiakaspalvelusi sujuvuutta ja kehittämään liiketoimintaasi. Rakennetaan yhdessä asiakkaillesi hyvä asiakaspalvelukokemus.

Tekniset ratkaisumme ovat nykyaikaisia, luotettavia ja suojattuja. Seuraamme jatkuvasti omaa palvelutasoamme taataksemme korkean laatutason palveluissamme. 

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb
PL_Oy_DialOk_Communications_Finla_FI_383847_web
Menestyjat_2017_rgb_FI1