Palvelut

DialOk Communications Finland Oy on vuonna 2001 perustettu, tavoitettavuuspalveluita toimittava kotimainen yritys. Vastauskeskuksemme ovat asiakasmääriltään maan suurimpia. Vakavaraisena yrityksenä olemme saaneet Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvin 2014 -luottoluokituksen sekä AAA-luokituksen.

Tärkeimmät palvelumme ovat vaihteenhoito ja ulkoistettu monikanavainen asiakaspalvelu. 600 suomalaista ja kansainvälistä asiakasyritystä luottaa palveluihimme. Yhteistyökumppaneitamme ovat teleoperaattorit sekä järjestelmä- ja teleratkaisuja tuottavat yritykset, joiden kanssa teemme jatkuvaa palveluiden kehitystyötä.

Asiakkaita palvelevat yrityksesi tarpeisiin koulutetut ammattilaiset. Palvelun saat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, jopa 24/7. Ylläpidämme henkilöstömme ammattitaitoa säännöllisellä koulutuksella.

Saapuvien puheluiden vastausaika on keskimäärin alle 10 sekuntia toimistoaikana. Monipuoliset raportit auttavat sinua seuraamaan asiakaspalvelusi sujuvuutta ja kehittämään liiketoimintaasi. Rakennetaan yhdessä asiakkaillesi hyvä asiakaspalvelukokemus.

Tekniset ratkaisumme ovat nykyaikaisia, luotettavia ja suojattuja. Seuraamme jatkuvasti omaa palvelutasoamme taataksemme sinulle laadukkaat palvelut.

AAA
PL_Oy_DialOk_Communications_Finla_FI_383847_web
Menestyjat_2017_rgb_FI1