DialOk on yrityksesi ulkoistuskumppani

Palvelemme operaattoreiden asiakkaita vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Tämä tarkoittaa lähes kahta miljoonaa asiakaskohtaamista vuodessa. 

Varmistamme asiakaspalvelusi toimivuuden ja laadun

Asiakkaanamme myyt ja markkinoit omille asiakkaillesi ulkoistettua vaihteenhoitoa, asiakaspalvelua sekä nimi- ja numeropalvelua. Me tuotamme sisällön palveluihin. Palvelutuotantomme perustuu tarkkaan mietittyihin prosesseihin. Nykyaikainen, luotettava tekniikka ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat toimintamme ydin. Integraatioiden avulla tuotamme yhdessä asiakkaillesi laadukasta ja ylivertaista asiakaspalvelua, esimerkiksi henkilöstösi läsnäolotiedot ovat aina saatavilla ja laskutus voidaan automatisoida.

Meillä on lähes 100 asiakaspalvelun ammattilaista, jotka on koulutettu palvelemaan asiakkaitasi vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa useilla kielillä. 

Uskomme aitoon kumppanuuteen. Hoidamme asiakaspalvelusi ja yrityksesi voi keskittyä olennaiseen, omaan liiketoimintaan. Aidolla yhteistyöllä rakennamme kustannustehokkaasti laadukkaita asiakaskohtaamisia.