Talous

SFG-Yhtiöt_Imago-360-profit-scanner_infograafi

Miten laajennat yrityksesi tulopohjaa ja saat kustannukset skaalautumaan taloudellisemmin? 

Kannattava kasvu syntyy kustannuksia hallitsemalla ja tarjolla olevia mahdollisuuksia hyödyntämällä. Muiden kuin ydinliiketoimintaan liittyvien kustannusten tehokas karsiminen on mahdollista esimerkiksi ulkoistamalla. Kiinteät kustannukset vaihtuvat muuttuviksi ja skaalautuvat puhtaasti käytön mukaan, tulovirrasta tinkimättä.

360° Profit Scanner tekee näkyväksi liiketoimintasi piilevän myyntipotentiaalin. Se auttaa sinua konkreettisesti kohdistamaan toimenpiteesi oikeisiin kohteisiin. Tulopohjan laajentaminen on yksi nopeimmista tavoista kasvattaa yrityksen liikevaihtoa kannattavasti.


Monikanavainen asiakaspalvelumme  tarjoaa yrityksellesi helpon tavan parantaa palveluidesi saatavuutta, toimivuutta ja kannattavuutta. Voit käyttää palveluamme oman asiakaspalvelusi rinnalla tai vaikkapa ulkoistaa koko toiminnan meille. Palvelun hinnoittelu voidaan esimerkiksi outbound-palvelussa sitoa Money Maker takuuseen eli palvelun kautta saatuihin toteutuneisiin tuottoihin. Näin varmistamme, että kustannukset pysyvät aina oikealla tasolla. Kokonaisulkoistuksen tai oman asiakaspalvelun ylivuodon piiriin voidaan ottaa myös ajanvaraukseen, tekniseen tukeen, myynnin tukipalveluihin, tuotetukeen sekä erilaisiin tukitoimintoihin liittyviä tehtäviä.