Tehokkuus

Haluaisitko maksimoida henkilöstösi tavoitettavuuden? Ja minimoida heidän ajankäyttönsä tarpeettomiin kontakteihin tai tietojen välittämiseen? 

Vastaamaton kaupallinen puhelu on yritykselle aina kallis. Haluatko varmistaa, että asiakkaasi tavoittavat henkilöstösi oikeaan aikaan? Ja mietitkö, miten vapautat työntekijöidesi resursseja nykyistä enemmän tuottavan työn tekemiseen? 

Miksi käyttäisit henkilöstösi aikaa siihen, että he miettivät vaihdepalveluun liittyviä ratkaisuja ja järjestelmiä tai huolehtivat palvelun toimivuudesta? Customer Success Managerimme tekee sen puolestasi. Customer Success Manager toimii yrityksesi luottohenkilönä ja auttaa kaikissa tuotteisiin, palveluihin, tukeen ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Haluamme tarjota yrityksellesi ensiluokkaisen yhteistyöhön liittyvän palvelukokemuksen.​ 


Henkilöstötutkimusten kautta saadulla tiedolla voidaan parantaa työntekijäkokemusta ja rakentaa konkreettista arvoa liiketoimintaan. Henkilöstötutkimus on tehokas johtamisen työkalu, joka auttaa sinua kohdistamaan toimenpiteet ja muutokset oikeisiin toimintoihin organisaatiossasi. Tuomme käyttöösi helpon ja monipuolisen tutkimuksen, ilman uuvuttavia projekteja tai suuria investointeja. Meiltä saat myös tuloksiin liittyvät analyysit ja kehitysehdotukset.  


Monikanavainen asiakaspalvelumme tarjoaa yrityksellesi helpon tavan parantaa palveluidesi saatavuutta, toimivuutta ja kannattavuutta. Voit käyttää palveluamme oman asiakaspalvelusi rinnalla tai vaikkapa ulkoistaa koko toiminnan meille. Palvelun piiriin voidaan ottaa myös ajanvaraukseen, tekniseen tukeen, myynnin tukipalveluihin, tuotetukeen sekä erilaisiin tukitoimintoihin liittyviä tehtäviä. Laaja ja läpinäkyvä raportointimme kertoo yksiselitteisesti kaikkina kellonaikoina palveluun tulleiden kontaktien määrän ja palveluasteen. 

Tutustu tarkemmin

Yli 100 asiakaspalvelumme ammattilaista on valmiina auttamaan yritystäsi myös rutiiniluontoisissa Back Office töissä kaikkina päivinä vuodessa. Miksi venyttäisit edelleen omaa työpäivääsi tai ottaisit lisämurheita tarvittavien resurssien löytämisestä tai kouluttamisesta tehtävään, jonka voit ulkoistaa meille turvallisesti kiinteällä tuntihinnalla. Annamme työllemme aina laatutakuun.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Tutustu tarkemmin