Asiakas- ja ajanvarauspalvelu K1 Katsastukselle

Tuotamme K1 Katsastukselle asiakas- ja ajanavarauspalvelun.

Laadukasta asiakas- ja ajanvarauspalvelua

Katsastustoimialalla kilpailu on kovaa ja asiakkaista huolehtiminen tärkeää. On osattava olla tavoitettavissa monikanavaisesti ja asiakkaan toivomalla tavalla.

K1 Katsastus panostaa jatkuvasti asiakas- ja ajanvarauspalveluunsa ja asettaa tavoitteensa korkealle. Keskeisiä tekijöitä ovat asiakaspalvelun lyhyt vasteaika, korkea laatu ja monikanavaisuus. Asiakkaalle on tarjottava hänelle itselleen sopiva tapa ottaa yhteyttä.

Palvelukokonaisuus juuri meille

Avaca, nykyisin DialOk on huolehtinut K1 Katsastuksen asiakaskohtaamisista vuodesta 2012 lähtien. Kumppanuuden aikana asiakaspalvelu on tehostunut ja liiketoiminta kehittynyt. Tärkein mittari on ollut perusliiketoiminnan kasvu eli määräaikaiskatsastusten ajanvarausten lisääntyminen.

K1 Katsastuksen oli helppo päätyä DialOk:n asiakkaaksi, sillä ratkaisuesitykset olivat selkeitä ja tukivat K1 Katsastuksen liiketoimintaa. Palvelukokonaisuus rakennettiin yksilöllisesti vastaamaan K1 Katsastuksen tarpeita.

Vuosien saatossa K1 Katsastus on noussut asiakkaidensa silmissä laadukkaan asiakaspalvelun edelläkävijäksi. Tällä tiellä DialOk:lla on ollut merkittävä rooli.

– Ville Rutanen, Markkinointijohtaja, K1 Katsastus

Monikanavainen ja pidetty asiakaspalvelu

Perinteisen puhelinasiakaspalvelun lisäksi K1 Katsastus tarjoaa asiakkailleen chat-palvelua, joka on saanut runsaasti positiivista palautetta. Asiakkaat kokevat verkossa asioinnin helpoksi ja vaivattomaksi tavaksi kysellä katsastusasioista ja varata aikoja.

– Vuosien saatossa K1 Katsastus on noussut asiakkaidensa silmissä laadukkaan asiakaspalvelun edelläkävijäksi. Tällä tiellä DialOk:lla on ollut merkittävä rooli. Kun asiakaspalvelun ulkoistaa asiansa osaavalle ammattilaiselle, saadaan aikaan merkittäviä tuloksia, K1 Katsastuksen markkinointijohtaja Ville Rutanen toteaa.