Somic

08.12.2020

Menestyksekästä yhteistyötä ja tyytyväisiä loppuasiakkaita jo vuodesta 2004

Asiakaslähtöisiä ICT-palveluratkaisuja tarjoavan Somicin ja DialOk:n välinen yhteistyö alkoi vuonna 2004, kumppanuus laajeni teknisten ratkaisutarpeiden myötä Somic – Line Carrier yhteistyöksi vuonna 2008. Yhteistyö sisältää lähes 200 loppuasiakasratkaisutoimitusta ja määrä kasvaa koko ajan.

Yhteystyö alkoi vaihteenhoito- ja asiakaspalveluratkaisuilla ja josta se laajeni yritysten puhelinvaihteiden SIP-yhteyksiin, televerkon yleiseen numerointiin sekä lisätaksallisiin palvelunumeroihin. Line Carrierin oman kehityksen myötä myös Somicin puhe- ja asiakaspalvelukonseptin Somic Voicen tarjonta on laajentunut sen mukaan.

Tällä hetkellä Somic Voice sisältää kaikki Line Carrierin neljä tuoteryhmää: Line Carrier Business Mobile, Line Carrier Voice for MS Teams, Line Carrier Customer Service Platform ja Line Carrier Smart Telco Services.  

Yhteistyö käsittää ratkaisutoimituksen lisäksi loppuasiakkaan laskutustietojen toimittamisen Somicin omaan asiakaslaskutukseen sekä loppuasiakkaan raportoinnin, kuten Business Mobilen loppuasiakkaan käyttötilastot sekä ulkoistetun vaihteenhoidon ja monikanavaisen asiakaspalvelun palveluraportit.

“Yhteistyö DialOk:n ja Line Carrierin kanssa toimii hyvin, saamme heiltä koulutusta uusista palveluista ja tuotteista ja käymme yhdessä säännöllisesti läpi asiakascaseja”, kertoo Somicin toimitusjohtaja Eero Taipale.

Somic Oy aloitti yritystoiminnan kesällä 2002 tuottamalla kommunikaatiopalveluita tele- ja mobiililaitteille. Somic on ollut jo pitkään siellä, minne perinteinen IT-toimiala on menossa. IT on yhä enemmän informaation siirtämistä ihmisten ja laitteiden välillä. www.somic.fi

Oy DialOk Communications Finland on suomalainen vuonna 2001 perustettu osakeyhtiö. DialOk on yritysten vaihteenhoidon ja ulkoistetun asiakaspalvelun ammattilainen. DialOk on osa SFG yhtiöt -konsernia. www.dialok.fi

Line Carrier Oy on vuonna 2008 perustettu ketterä palveluoperaattori. Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta ja laatua. www.linecarrier.fi