Avainlippu merkkinä luotettavasta suomalaisesta työstä

27.05.2020

DialOk Communications Finland Oy:lle on myönnetty Avainlippu merkiksi ansiokkaasta suomalaisesta työstä ja kotimaisen palvelun tarjoamisesta. Olemme erittäin ylpeitä Avainlippu-merkistä, joka viestii arvojamme kotimaisena työnantajana sekä laadukkaiden asiakas- ja vaihteenhoitopalveluiden tuottajana. Palveluillamme haluamme auttaa myös muita suomalaisia yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja onnistumaan tavoitteissaan. 

Avainlippu on rekisteröity ja Suomessa hyvin tunnettu yhteisömerkki. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu

juliste_al-31

Suomessa. Avainlipulla merkityn palvelun kotimaisuusasteen tulee olla vähintään puolet omakustannusarvosta, ja myös yrityksen pääkonttorin on oltava Suomessa. Suomalaisen omistuksen ja kotimaassa toimivan johdon osuuden on oltava merkittäviä. Me olemme ylpeästi kotimainen yritys, vaikka palvelemme myös suuria, kansainvälisiä yrityksiä. 

DialOk:n paikallinen vaikutus Kuhmossa on merkittävä 

Työllistämme kymmeniä asiakaspalvelun osaajia ja autamme palveluillamme satoja suomalaisia yrityksiä. Suurin vastauskeskuksemme sijaitsee Kuhmossa, ja olemme siellä merkittävä työllistäjä. Kuhmon toimipisteemme aktiivinen toiminta sekä yrityksellemme myönnetty avainlippu saavat kiitosta myös Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määtältä: 

"Kuhmossa vastataan satojen yritysten ja viranomaistahojen puheluihin. Monia ammattitaitoa vaativia tehtäviä on mahdollista tehdä ympäri Suomea, ja olen iloinen siitä, että näitä palveluja tuotetaan juuri Kuhmosta."

Määttä korostaakin, kuinka DialOk on merkittävä yksityinen työllistäjä Kuhmossa, ja täten se vaikuttaa myönteisesti alueen talouteen. Määttä muistuttaa myös positiivisen asiakaskokemuksen ja laadukkaan palvelun tärkeydestä: 

"Avainlippu on merkki kotimaisesta työstä ja palvelun laadusta sekä ammattitaidosta. Jokainen meistä on joskus soittanut jonkun yrityksen tai julkisen tahon palvelupuhelimeen. Asiakaskokemus on tässäkin tilanteessa hyvin merkittävä."

Juuri hyvä asiakaskokemus ja asiakasyrityksen imagon ylläpito ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Avainlipulla voimme viestiä luotettavasti palvelumme paikallisuudesta, ja arvostammekin itse merkkiä suuresti.