DialOk:lle on myönnetty Avainlippu

Tiedotteet
Avainlippu ikoni

DialOk on ylpeästi kotimainen yritys

DialOk:n palvelukonseptille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Kannamme sitä ylpeästi merkkinä kotimaisesta yrittäjyydestä.

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Yritykselle, joka haluaa tuoda tuotteidensa ja palveluidensa suomalaisen alkuperän näkyväksi tunnetun merkin avulla. Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä luotettavasti ja merkki vaikuttaakin tutkitusti kuluttajien ostopäätökseen.

Avainlippu pähkinänkuoressa

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset. Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

Avainlipun käyttöoikeuden myöntää hakemusten perusteella Avainlippu-merkin toimikunta kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain.

Avainlippu tarkoittaa kotimaista työtä ja suomalaista palvelua.

DialOk:n paikallinen vaikutus Kuhmossa on merkittävä


Työllistämme kymmeniä asiakaspalvelun osaajia ja autamme palveluillamme satoja suomalaisia yrityksiä. Suurin vastauskeskuksemme sijaitsee Kuhmossa, ja olemme siellä merkittävä työllistäjä. Kuhmon toimipisteemme aktiivinen toiminta sekä yrityksellemme myönnetty avainlippu saavat kiitosta myös Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määtältä:

”Kuhmossa vastataan satojen yritysten ja viranomaistahojen puheluihin. Monia ammattitaitoa vaativia tehtäviä on mahdollista tehdä ympäri Suomea, ja olen iloinen siitä, että näitä palveluja tuotetaan juuri Kuhmosta.”

Määttä korostaakin, kuinka DialOk on merkittävä yksityinen työllistäjä Kuhmossa, ja täten se vaikuttaa myönteisesti alueen talouteen. Määttä muistuttaa myös positiivisen asiakaskokemuksen ja laadukkaan palvelun tärkeydestä:

”Avainlippu on merkki kotimaisesta työstä ja palvelun laadusta sekä ammattitaidosta. Jokainen meistä on joskus soittanut jonkun yrityksen tai julkisen tahon palvelupuhelimeen. Asiakaskokemus on tässäkin tilanteessa hyvin merkittävä.”

Juuri hyvä asiakaskokemus ja asiakasyrityksen imagon ylläpito ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Avainlipulla voimme viestiä luotettavasti palvelumme paikallisuudesta, ja arvostammekin itse merkkiä suuresti.