DialOk on Kauppalehti Menestyjä-yritys 2021

Tiedotteet
DialOk täyttää Kauppalehti Menestyjät 2021 -kriteerit!

DialOk täyttää Kauppalehti Menestyjä-kriteerit

Yritykset, jotka täyttävät Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjä-kriteerit, kuuluvat oman toimialansa kärkikaartiin. Kauppalehden Menestyjä-yrityksiä on vain noin 6 % suomalaisista osakeyhtiöistä. Kiitos tästä saavutuksesta kuuluu henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Alma Talent Oy analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Kultakin osa−alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin.

Tämä on hieno saavutus meille. Olemme pitkään tehneet töitä sen eteen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja luomaan asiakkaillemme edellytyksiä parantaa myös omaa talouttaan sekä toimintansa tehokkuutta, laatua ja imagoa. Tämän ohella olemme viime vuosien aikana panostaneet omaan markkinointiimme.

kertoo DialOk:n liiketoimintajohtaja Risto Apell.

DialOk:n tarina alkoi vuonna 2001, jolloin yritystä lähdettiin rakentamaan asiakastarpeiden ja monikanavaisuuden perusteella. Asiakaspalvelun vaatimukset ja kilpailu kasvavat jatkuvasti.

Olemme erittäin ylpeitä kriteeristön täyttymisestä, vuosi vuodelta parantuvasta tuloksesta ja Menestyjät-merkistä!