DialOk 360° Profit Scanner

Artikkelit
Usein kysytyt kysymykset

DialOk 360° Profit Scanner tekee näkyväksi liiketoimintaan liittyvän piilevän myyntipotentiaalin.

Viime aikojen kiivaat keskustelut kikystä ja tuottavuuden lisäämisestä kertovat karua kieltään siitä, miten kipeästi tarvitsemme uusia keinoja jokapäiväisen liikevaihtomme ja katteemme tekemiseen. Onko kuitenkin niin, että turhan usein etsimme ratkaisuja sieltä, minne pääseminen vie liian kauan, minkä tuloksista meillä ei loppujen lopuksi ole takeita tai sieltä, mikä vie organisaatiomme avainhenkilöiden viimeisetkin mehut ja kassamme rahat. Mitäpä jos kurottaisimmekin tällä kertaa lähemmäksi emmekä kauemmaksi?

DialOk 360° Profit Scanner  tekee näkyväksi liiketoimintaan liittyvän piilevän myyntipotentiaalin. Tulopohjan laajentaminen on yksi nopeimmista tavoista kasvattaa yrityksen liikevaihtoa – vieläpä kannattavasti. Profit skannerin avulla pystymme kohdistamaan yrityksesi toimenpiteet oikein valittuihin kohteisiin.

Niin kuin hyvät asiat yleensäkin, tähän liittyvä prosessi on yksinkertainen ja nopea, eikä vaadi yritykseltäsi investointeja eikä pitkiä määrittelyprosesseja. Avaintietojen läpikäynti ja ymmärrys liiketoiminnan halutusta suunnasta riittää skannauksen pohjaksi.

Analysoituamme tulokset, teemme niiden perusteella konkreettisen ehdotuksen siitä, miten ja kuinka nopeasti voit vauhdittaa orgaanista kasvuasi. Mikäli haluat, tarjoamme sinulle myös kädet, välineet ja taidot muutoksen toteuttamiseen.

Tässä kohtaa on hyvä kääntää kolikko ympäri ja katsoa miltä kasvun toinen puoli näyttää.
Kasvua voi tukea hallitsemalla tehokkaasti toimintaan liittyviä kustannuksia. Muiden kuin ydinliiketoimintaan liittyvien kustannusten karsiminen on usein järkevää esimerkiksi ulkoistamalla palvelufunktioita. Kiinteät kustannukset vaihtuvat muuttuviksi ja skaalautuvat puhtaasti käytön mukaan, tulovirrasta tinkimättä.

Kuulostaako tutulta? Ja samalla niin turhauttavalta. Mieleen nousee yhä uudelleen kysymys siitä, miten ihmeessä saan nämä asiat viimeinkin kuntoon. Tämä on se, minkä DialOk osaa parhaiten. Saammeko auttaa?

SFG Yhtiot Imago 360 profit scanner infograafi