”Voin luottaa siihen, että asiakaspalvelu pyörii”  – New Nordicin asiakastarina

New Nordic asiakastarina ulkoistettu asiakaspalvelu

Ulkoistettu asiakaspalvelu säästää aikaa tuottavaan työhön ja parantaa asiakaskokemusta. Kun organisaatio on pieni, kaikki apu on tarpeen. New Nordic Oy luottaa DialOk:n ulkoistettuun asiakaspalveluun.

New Nordic Oy on markkinointi- ja maahantuontiyritys, joka on vuodesta 2006 alkaen maahantuonut ravintolisiä ja luontaistuotteita Suomen markkinoille.

Ruotsalaiskonsernin pieni maaorganisaatio tarvitsi apua asiakaspalvelun hoitamiseen ja valitsi kumppanikseen DialOk:n.

new nordic logo

Ulkoistettu asiakaspalvelu on kullanarvoinen apu

Vaikka New Nordic on kansainvälinen konserni, on Suomen maaorganisaatio hyvin pieni, maajohtaja Nanna Moilanen kertoo. Siksi ulkoistettu asiakaspalvelu on kullanarvoinen apu hyvän asiakaskokemuksen ja sujuvan palvelun mahdollistamiseksi.

”Kaikki ylimääräinen apu on todella tärkeää. Alun perin hoidin asiakaspalvelua itse, mutta yhden henkilön oli mahdotonta huolehtia kaikista asiakaspuheluista muiden työtehtävien ohella. Puhelut menivät vastaajaan ja takaisin soittamiseen kului paljon työaikaa”, Moilanen kertoo.

Ulkoistettu asiakaspalvelu varmistaa sen, että kaikkiin puheluihin pystytään vastaamaan ja asiakkaille voidaan tarjota hyvä asiakaskokemus.

Vastaamattomat puhelut tekivät hallaa yrityksen imagolle.

”Eihän siitä hyvä fiilis jää asiakkaalle, jos puhelimeen ei vastata. Takaisin soittaessa asiakkaat eivät usein enää olleet kiinnostuneita tuotteista tai luulivat, että puhelinmyyjä soittaa. Ulkoistettu asiakaspalvelu varmistaa sen, että kaikkiin puheluihin pystytään vastaamaan ja asiakkaille voidaan tarjota hyvä asiakaskokemus.”

Samalla myöskään tilauksia ei mene sivu suun, ja Moilanen itse pystyy keskittymään yrityksen hallintoon, myyntiin sekä markkinointiin.

Sujuvaa asiakaspalveluyhteistyötä

New Nordicin ja DialOk:n yhteistyö alkoi aikoinaan pienellä kiireellä.

”Aiempi ulkoistetun asiakaspalvelun toimittaja päätti yllättäen lakkauttaa ulkoistetun asiakaspalvelun toiminnot, ja tuli lievä paniikki löytää tilalle nopeasti uusi yhteistyökumppani. Kartoitimme muutamia eri vaihtoehtoja, jotka eivät kuitenkaan tuntuneet meille sopivilta. Lopulta valitsimme yhteistyökumppaniksi DialOk:n”, Moilanen kertoo.

Aina uuden asiakkuuden alkaessa DialOk:n asiakaspalvelijoille laaditaan koulutus ja ohjeistukset kyseisen yrityksen asiakkaiden palvelemiseen. New Nordicilla ohjeistusten laatiminen koettiin helpoksi ja toimivaksi tavaksi aloittaa palvelu.

”Palvelu saatiin sujuvasti käyntiin sillä, että DialOk:n kanssa asiakaspalvelijoille tehtiin valmiit ohjeet kaikkiin asiakaspalvelun yleisimpiin kysymyksiin. Näin asiakaspalvelijat pärjäävät pääosin itsenäisesti, ja vain kaikkein hankalimmat tapaukset ohjataan eteenpäin minulle.”

Puhelutallenteet auttavat varmistamaan tilausten tietoja

Asiakaspalvelijat vastaavat puhelimessa asiakkaiden kysymyksiin ja ottavat vastaan tilauksia, jotka välitetään sähköisellä lomakkeella New Nordicille. Jos tilausten tiedoissa on epäselvyyksiä, asia voidaan tarkistaa puhelutallenteelta.

”Puhelutallenteet ovat tosi käteviä. Joskus yhteystietoihin, tilauksen hintaan tai muihin tietoihin on voinut tulla jokin näppäilyvirhe tai väärinymmärrys, joka on helppo tarkistaa kuuntelemalla puhelutallenne jälkeenpäin. Tämä säästää myös asiakkaita väärinymmärryksiltä ja mielipahalta.”

Lue lisää asiakaspuheluiden tallennuksesta: Asiakaspuheluiden tallennus: Oiva työkalu asiakaspalvelun laadun kehittämiseen

En ole koskaan saanut huonoa palautetta DialOk:n asiakaspalvelijoista. He ovat todella mukavia ihmisiä, joiden kanssa on aina kiva jutella.

Nanna Moilanen on ollut hyvin tyytyväinen DialOk:n asiakaspalveluhenkilöstöön.

”En ole koskaan saanut huonoa palautetta DialOk:n asiakaspalvelijoista. He ovat todella mukavia ihmisiä, joiden kanssa on aina kiva jutella.”

New Nordicille ulkoistettu asiakaspalvelu on huoleton ratkaisu, joka tekee liiketoiminnan pyörittämisestä helpompaa. 

”Arvostan sitä, että DialOk:lla homma pyörii kuin itsestään. Voin keskittyä omiin töihini, ja asiakkaistamme huolehditaan. Loma-aikoinakin voin huoletta laittaa aivot narikkaan ja luottaa siihen, että yrityksen asiakaspalvelu toimii myös ilman minua”, Moilanen päättää.

Lue lisää ulkoistetusta asiakaspalvelusta:

Lue lisää asiakaskokemuksia